Duke pasur si synim zhvillimin e biznesit ndryshe, JAPAN AUTO GONI u krijua dhe zhvilloi aktivitetin e tij bazuar ne ofrimin e
produkteve cilesore – cmimeve ekonomike – sherbim perfekt dhe motos universale Klienti eshte i pari.

JAPAN AUTO GONI duke i qendruar besnik filozofise se tij, u zgjerua vit pas viti, duke u shtrire ne qytetet kryesore te Shqiperise dhe se fundmi ne Ballkan, me filialet e tij ne Kosove dhe Maqedoni.

Sot, JAPAN AUTO GONI është shitës kryesor me pakicë dhe shumice dhe një distributor i rendesishem i pjesëve te këmbimit te makinave ne Shqiperi dhe jashte saj.

CILESI / CMIM / SHPEJTESI / PROFESIONALIZEM