Kompania JAPAN AUTO GONI u krijua ne vitin 1999 me qellim ofrimin e pjeseve te kembimit per makina Aziatike. Duke pasur si synim zhvillimin e biznesit ndryshe, JAPAN AUTO GONI u krijua dhe zhvilloi aktivitetin e tij bazuar ne ofrimin e nje produkti cilesorcmimi ekonomiksherbim perfekt dhe motos universale Klienti eshte i pari.

JAPAN AUTO GONI duke i qendruar besnik filozofise se tij, u zgjerua vit pas viti duke u shtrire ne qytetet kryesore te Shqiperise dhe se fundmi ne Ballkan me filialet e tij ne Kosove dhe Maqedoni.

Sot, JAPAN AUTO GONI është shitës kryesor me pakicë dhe shumice dhe një distributori i rendesishem i pjesëve te këmbimit te makinave ne Shqiperi dhe jashte saj.

 

GJITHNJE NE RRITJE

Themeluar per t’i ofruar tregut shqiptar pjese kembimi vetem per makinat aziatike, brenda pak viteve JAPAN AUTO GONI i pozicionuar si lider, zgjeroi biznesin duke plotesuar nevojat e tregut edhe per pjese kembimi per makinat Angleze dhe Amerikane. Bazuar ne rritjen dhe ndryshimin e suksesshem, JAPAN AUTO GONI karakterizohet nga deshira per punen, pasionin, guximin per te sjelle te rene dhe perditesimin me ndryshimet me te fundit te teknologjise se makinave.

PARTNERET

Suksesi i kompanise ne tregun shqiptar ka ecur paralel edhe me ate nderkombetar. JAPAN AUTO GONI hodhi hapat e para ne marredheniet nderkombetare duke lidhur marreveshje bashkepunimi me kompani prestigjoze. Ne saje te marredhenieve korrekte, vit pas viti JAPAN AUTO GONI zgjeroi numrin e kompanive me te cilat bashkepunon, dhe sot ka siguruar ekskluzivitetin dhe partneritetin me 50 kompani lider ne fushen e prodhimit te makinave si dhe te pjeseve te kembimit.

STAFI – KUALIFIKIMI

JAPAN AUTO GONI ja dedikon nje pjese te suksesit te tij stafit profesional, te kualifikuar dhe te perzgjedhur nder me te mireve, per t’u ofruar nje sherbimi cilesor klienteve te tij. Ai trajnohet, perditesohet dhe pajiset me teknologjine me te fundit, per ofrimin e asistences se duhur ne zgjidhjen e problemit dhe zgjedhjen e produktit. Cdo klient qe drejtohet tek JAPAN AUTO GONI, largohet i kenaqur dhe me pershtypjet me te mira, ne lidhje me sherbimin e kulturuar dhe gadishmerine e stafit.

SHTRIRJA

Pas gjithe kesaj pervoje dhe experience disa vjecare, JAPAN AUTO GONI pervec qytetit te Tiranes eshte prezent edhe ne qytete te tjera te Shqiperise. Si distributor lider, ben te mundur qe pjeset e kembimit t’i sjelli me prane jush me cmim ekonomik, kosto te ulet dhe cilesi superiore.

RISI – TUNING

Keni nje makine Amerikane dhe deshironi te jeni te vecante nga te tjeret kur ecni ne rruge? JAPAN AUTO GONI ne bashkepunim me kompanite prestigjoze te ofrimit te pjeseve te personalizuara, ju jep mundesine qe te realizoni endrren dhe idene tuaj.

DYQANET TONA

JAPAN AUTO GONI vjen prane klienteve me dy dyqane prestigjioze ne Rr. “Dritan Hoxha” & “Asim Vokshi” ne Tirane. Tek dyqanet do te gjeni 20 mije pjese kembimi dhe pajisje, por ajo qe ben dallimin eshte Cilesia dhe Cmimi me i lire ne treg.

CILESI / CMIM / SHPEJTESI / PROFESIONALIZEM